filip andov

Uncategorized

Андов: Камчев утре ќе биде тестиран за коронавирус

Кристијан Ландов
Директорот на затворот „Скопје“ во Шутка, ги потврди информациите дека од страна на Кривичниот суд е добиен допис со поднесок од адвокат на Јордан Орце