eu samit

Свет

Втор ден од самитот на ЕУ за седумгодишен заеднички буџет и фонд за обнова од последиците со Ковид-19

А1он
Лидерите на ЕУ денеска повторно се на состанок во Брисел, во обид да постигнат договор за пакетот за опоравување на ЕУ, што вклучува седумгодишен заеднички
Регион

Разговор Мас-Логар: Самитот на ЕУ со земјите од Западен Балкан е многу важен

А1он
Важно е и во услови на вонредна ситуација поради епидемијата на коронавирусот да се одржи самитот на Европската унија со земјите од Западен Балкан, се