elektronski uslugi

Македонија

Општина Струмица подготвена за електронски услуги на граѓаните

А1он
Работиме на развивање на електронскиот упис на деца во градинки, а следниот проект ќе биде електронско запишување на децата во училиштата и ред други услуги