elektronska aukcija

Македонија

Денеска електронска аукција за избор на нов универзален снабдувач со струја

А1он
Електронска аукција на која услов за добивање на тендерот за избор на нов универзален снабдувач со електрична енергија е да се понуди профитна маржа пониска