ekonomski fakultet

Македонија

(ВИДЕО) Затвор за професорите Шуклев и Ристевски, барале пари и секс за оценки: Втора пресуда за „Еразмус“

Александар Тодески
Обвинетите професори Бобек Шуклев и Славе Ристевски од Економскиот факултет осудени со затворски казни од 4 и пол и 4 години зошто барале пари и
Македонија

Официјално отворање на „Јунус – Центар за социјални бизниси“

А1он
По повод официјалното отворање на „Јунус – Центар за социјални бизниси“ денеска ќе се одржи онлајн настан на кој ќе говори нобеловецот Мохамед Јунус. Центарот