eko-aktivisti

Македонија

Еко-активистите по Советот за безбедност очекуваат решенија на високо ниво

А1он
Како што влеговме, така и излегуваме. Очекуваме дека ќе се донесат решенија како што беше и средбата, на највисоко државно ниво, но скептици сме дека
Македонија

Еко-активистите побараа користење јавен транспорт, централно греење и еколошки горива

А1он
Користење на јавен транспорт, приклучување на централното греење на граѓаните, користење на еколошки горива како мерки за намалување на загадениот воздух, беа презентирани на денешната