dvotretinsko mnozinstvo

Македонија

Власта дава сигнали дека уставните измени ќе поминат до ноември, Мицкоски засега отпорен на „тортурата“ од странците

Орце Костов
Во собранието се уште не е обезбедено двотретинско мнозинство за гласање на потребата за отворање на Уставот со што би продолжила процедурата за вметнување на