cnn

Македонија

Ем во најлошите економии, ем афирмативно интервју на CNN

А1он
Како Премиер на земја рангирана во пет најлоши економии во светот токму од CNN, Никола Груевски во интервју за истиот медиум зборуваше за можностите кои
Свет

Силуваат, крадат органи и малтретираат деца – документарец на CNN

А1он
CNN направи шокантен документарец за афричките бегалци кои поминуваат преку пустината во Израел. Нивните лоши услови за живот, конфликтните области или бедата, ги тераат овие