carls treti

Магазин

Кралот Чарлс веќе се замори: Се врати во замокот за да земе слободен ден од неговиот напорен распоред

А1он
Кралот Чарлс се врати во замокот Хајгроув за да земе слободен ден од неговиот напорен распоред и низата обврски по смртта на кралицата Елизабета Втора.
Свет

ВИДЕО: Чарлс трети одвај ги задржа солзите на обраќањето во Парламентот, го цитираше и Шекспир

А1он
Кралот Чарлс Трети денес изгледаше на работ на солзи додека Парламентот ја пееше „Господе спаси го кралот“, откако за првпат им се обрати на пратениците
Свет

Кралот Чарлс Трети првпат пристигна во британскиот Парламент како монарх

А1он
МИА ЕВРОПА МК Кралот Чарлс Трети првпат пристигна во британскиот Парламент како монарх Лондон, 12 септември 2022 (МИА) – Кралот Чарлс Трети денеска пристигна во