bvinitelstvo

Македонија

Јавното обвинителство ги отфрла наводите на анткорупциска за работење под притисок

А1он
Јавното обвинителство ги отфрла паушалните наводи за притисоци и влијанија и истакнува дека времето потребно за утврдување на фактичката сосотојба во предметите не е соодветен