boris pistorius

Свет

Писториус: 100 милијарди евра не се доволни за покривање на потребите на германската војска

А1он
Специјалниот одбранбен фонд од 100 милијарди евра веќе не е доволен за покривање на потребите на германските одбранбени сили, изјави германскиот министер за одбрана Борис