avioni

Свет

Американските авиони со фалсификувани кинески делови

А1он
Американанскиот воен систем е преполн со фалсификувани делови повеќето од Кина. До ова сознание дојде комитетот за оружените сили на Сенатот, кој заклучил дека голем
Свет

Откажани над 300 летови преку Португалија

А1он
Околу 300 летови се доведени во прашање како последица на штрајкот на португалските контролори на летање. Денеска е вториот ден од штрајкот на португалските контролори