ampeva

Македонија

Ампева: „Гласен Текстилец“ даде бесплатна правна помош на 5369 работници

А1он
Бесплатна правна помош за 5369 работници даде „Гласен текстилец“ во изминатиот период од 365 денови, истакна Кристина Ампева од „Гласен Текстилец“. Таа посочи дека оваа
Македонија

Ампева: Шеесет и деветте текстилни работнички од Кавадарци се олицетворение на овој 8 Mарт

А1он
Шеесет и деветте текстилни работнички од конфекцијата „Сони“ во Кавадарци се олицетворение на овој 8 Март, порача на денешната прес-конференција Кристина Ампева од „Гласен Текстилец“.