advokatski uslugi

Македонија

Едни те исти адвокати и нотари им се омилени на општините

Васко Маглешов
Неколкумина адвокати и нотари се вртат на платните списоци на општините кога станува збор за правни и нотарски услуги. „А1 он“ до 20-ина општини во
Истражувања Македонија

Советникот на премиерот, Миле Зечевиќ, на листата адвокати на МЕПСО

Васко Маглешов
Миле Зечевиќ, советникот на премиерот Зоран Заев за адвокатски услуги, лани бил ангажиран и како адвокат за Македонскиот електропреносен оператор МЕПСО. На документите кои „А1