60-katnici

Македонија

Богдановиќ: Изградбата на зградите кај „Холидеј Ин“ не може да влијае на изборите оти Центар покажа спремност да направи промени

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, смета дека неуспехот да се спречи изградбата на згради на паркингот спроти „Холидеј Ин“ нема да влијае на резултатот
Македонија

Центар нема да ги вклучи граѓаните во изработка на планот со кој треба да се избришат 60 – катниците кај „Холидеј Ин“

Маја Илиевска-Пачемска
Општина Центар нема да формира партиципативно тело за да ги вклучи во изработката на планот „Ново Маало 2“ граѓаните и невладините организации откако за тоа,