„Играј за стан во Скопје“ – Нова акција на Sport Life

Од:

Оваа сезона, играчите на Sport Life обложувалници ги очекува нов стан во Скопје. Натпреварот за оваа вредна премија се одвива од 01.09.2022 година до 30.06.2023 година, во девет месечни и една финална етапа. Секој месец, најдобрите 100 играчи со погоден највисок коефициент на добитен тикет, како и 50-те најдобри од Типстер на месецот, обезбедуваат директен пласман во големото финале, од 10-ти до 30-ти јуни 2023 година.

Во финалната етапа, победникот ќе треба да погоди најголем вкупен коефициент на еден или на повеќе добитни тикети и со тоа да стане сопственик на нов стан во Скопје.

Акцијата важи само за несистемските тикети, а ги опфаќа и тикетите од понудата за обложување во живо и микс тикетите, а воедно и Супер тип натпреварите влегуваат во пресметката на тикетите и истите важат за оваа акција.

Натпреварот „Играј за стан во Скопје“, Sport Life им го овозможува ексклузивно на своите лојални играчи – членови на СЛ клубот. Истите, тикетите треба да ги имаат уплатено со приложување на својата СЛ клуб картичка.

Тековната листа на најдобрите 100 добитни тикети, како и повеќе детали за акцијата, може да се видат ТУКА.

Типстер на месецот со најмногу погодени тикети!

Покрај акцијата „Играј за стан во Скопје“ паралелно се одвива и  „Типстер на месецот“,  акција позната уште како и Типстер куп, во која секој месец, се бројат погодените тикети, па првите тројца со најмногу погодени тикети во тековната месечна етапа добиваат: 100.000, 30.000 и 20.000 денари, и така секој месец од септември до мај, во 9 месечни етапи. Воедно, во секое уплатно место, на локално ниво, десетте најдобропласирани Типстери во месецот добиваат вредносни ваучери.

Како акцијата „Играј за стан во Скопје“, така и Типстер купот важи за членовите на СЛ клубот. За нив се обезбедени низа поволности и можности за подароци од СЛ маркетот. Сите оние кои имаат СЛ клуб картичка можат да го „пробаат“ и СЛ менито на Спорт Лајф. За нив секој ден е посебен, со различни бенефити, бонуси и дополнителни можности за добивка и забава.

 

ПР Текст

Би можело да ве интересира

Новогодишни пакетчиња од Спорт Лајф за децата од ранливите категории и за лицата со посебни потреби

Орце Костов

„Sport Life“ го прослави успехот на своите вработени за 2022 година

Ана Ололовска

„Sport Life” во посета на лицата со попреченост и детскиот дом „11 Октомври“ во Скопје

Ана Ололовска

„Спорт Лајф“ – 20 години доверба

Едукација и забава за 200 јуниори на Sport Life

Ана Ололовска

Со тикет од 20 денари до 2,5 милиони денари! Нов милионер на „Sport Life“

Ана Ололовска