Новогодишни пакетчиња од Спорт Лајф за децата од ранливите категории и за лицата со посебни потреби

Од:

„Sport Life“ обложувалници ја продолжија традицијата од последните неколку години и оваа година им подарија новогодишни пакетчиња на децата од социјално ранливите категории и на лицата со попреченост.

Од страна на тимот на „Sport Life“ во празнична атмосфера и заедничка дружба, беа поделени вкупно 114 пакетчиња, во ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа, Куманово, во Здружение регионален центар за лица со интелектуална попреченост „Порака наша“, Куманово, како и во ЈУ Детски дом „11 Октомври“ – Скопје.

„За нас посетата и грижата за дечињата од ранливите категории и за лицата со интелектуална попреченост претставува благородна традиција и дел од нашата визија за општествена одговорност и поддршка на сите ранливи категории во општеството. Им благодариме за топлиот прием и нивните драги насмевки, кои навистина многу ни значат.

Воедно им ја честитам Новата година и им посакувам многу здравје, радост и среќа на сите дечиња и на сите наши граѓани во името на „Sport Life“ обложувалници – изјави Петар Поцков, маретинг директор на „Sport Life“.

ПР Текст

Би можело да ве интересира

„Sport Life“ го прослави успехот на своите вработени за 2022 година

Ана Ололовска

„Sport Life” во посета на лицата со попреченост и детскиот дом „11 Октомври“ во Скопје

Ана Ололовска

„Спорт Лајф“ – 20 години доверба

„Играј за стан во Скопје“ – Нова акција на Sport Life

Ана Ололовска

Едукација и забава за 200 јуниори на Sport Life

Ана Ололовска

Со тикет од 20 денари до 2,5 милиони денари! Нов милионер на „Sport Life“

Ана Ололовска