Зачлени се во СЛ клубот на Спорт Лајф и играј за два автомобили

Од:

Со стартот на Типстер купот, најуспешните типувачи, членови на Sport Life клубот, секој месец, сè до јуни наредната година ќе се натпреваруваат и освојуваат подароци, а за најдобрите обезбедени се 2 автомобила.

Новина оваа сезона е воведувањето на 2 етапи – есенска и пролетна, а на крајот од секоја етапа следува финале со првопласираните од сите обложувалници на Спорт Лаиф од претходните месеци. Во зависност од рангирањето и освоените поени, обезбедени се подароци за првопласираните играчи на месечно ниво, а за секоја од финалните фази обезбеден е автомобил Peugeot 308.

Есенската етапа, која започна на 1-ви септември, ќе трае до крајот на оваа година, а финалето ќе се одвива од 10-ти јануари до 31-ви јануари 2019 година.Пролетната етапа продолжува од 1-ви февруари до 30-ти мај 2019 година, со финале од 10-ти јуни до 30-ти јуни 2019 година.

Ова е веќе 8-ма сезона на овој натпревар, во кој сите оние кои ќе се зачленат или се членови во Sport Life Клубот се натпреваруваат со своите веќе уплатени тикети, без разлика дали се погодени или промашени, т.е. оној кој е поуспешен во типувањето, се рангира повисоко. Членовите на СЛ клубот навистина добиваат најмногу.

Би можело да ве интересира

Секој ден 40.000 денари, на 1-ви јули дури 400.000 денари! Почна наградната игра на Пепси!

Ана Ололовска

Макпетрол со нова наградна игра за 2019 година на програмата за лојалност ВЕРНА

Стобирај и вози – голема наградна игра од Витаминка со брендот Стоби

Ана Ололовска

Фискална во рака, шест награди без мака

А1он

Два нови пункта во Скопје за ковертите во наградната со фискалните

Емир Латифовиќ