ВИДЕО: Колку пари трошат политичките партии на рекламирање на билборди

Од:

Колку пари трошат политичките партии на рекламирање на билборди?

Погледнете во видеата: Што треба да промениме во Изборниот законик за поголема отчетност на партиите во платеното политичко рекламирање на надворешни медиуми.

ПР Текст

Би можело да ве интересира

(ВИДЕО) Николоски: Бараме формулација за македонски јазик без изјави и дообјаснувања

Орце Костов

Молк од Горан Милевски за модифицираниот француски предлог

Орце Костов

Пратеникот Љупчо Димовски кој е амнестиран за „27 април“, нов претседател на СПМ

Ландов

Партиите го изиграа ДИК, се рекламирале и на портали кои не бараат пари од државата за рекламите

Шеснаесет политички партии ја потпишале Декларацијата на Платформата за одржливост на сервисите за превенција и поддршка за ХИВ

Ана Ололовска

Политичките партии потпишаа Декларација за приоритетно донесување на Законот за спречување и заштита од дискриминација

Ана Ололовска