Трибина „Биоетичка едукација“ на Филозофскиот факултет

Од:

Трибина „Биоетичка едукација“ ќе се одржи денеска на Филозофскиот факултет во Скопје.

dobivaj vesti na viber

Гости предавачи/дискутанти се доц. д-р Ивица Келам од Факултет за образовни и воспитни науки при Универзитетот „Ј.Ј. Штросмаер“ од Осиек, Хрватска и вон. проф. д-р Трајче Стојанов од Факултет за образовни науки при Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип.

Организатор на трибината е Центарот за интегративна биоетика при Филозофскиот факултет.

Би можело да ве интересира

Ковачевски: Да се посветиме на вештините кај младите за да го искористиме потенцијалот

(ВИДЕО) Експертите согласни: Во земјоделието се искористуваат сите капацитети

Трибина на тема „Младите и религијата“

Ана Ололовска

Научна трибина: Педагогијата денес и утре

Ана Ололовска

Трибина за нацрт-текстот на законот за спречување корупција и судир на интереси

Ана Ололовска

Трибина за влијанието на литературата врз комуникациските вештини на младите

Ана Ололовска