Седници на две собраниски комисии

Од:

Во Собранието на Република Македонија денеска седници ќе одржат Комисијата за финансирање и буџет и Законодавно-правната комисија. 

На дневен ред на двете комисии е Предлог – закон за изменување и дополнување на Законот за користење и располагање со стварите во државна сопственост и со стварите во општинска сопственост, во второ читање.

Би можело да ве интересира

Формирана комисија за спроведување на мерката за клима инвертери

Комисиите за историски и образовни прашања со Бугарија и Грција на пауза

Интервју со Ангел Димитров: Бугарија не била фашистички окупатор, армијата ја пречекале со цвеќиња

Ана Василевска

ВИДЕО: Опозицијата не го поддржува новиот Закон за управување со природното и културното наследство на Охрид

Ана Василевска

Седници на две собраниски комисии

Наум Локоски

Продолжува расправата за ребалансот на Буџетот, седници на уште две комисии

Наум Локоски