Седница на собраниската Комисија за европски прашања

Од:

 Во Собранието на Република Мкаедонија денеска седница ќе одржи Комисијата за европски прашања. 

Единствена точка на дневниот ред е јавна расправа на тема „Итни реформски приоритети за Република Македонија-Деполитизација на јавната администрација“ .

Би можело да ве интересира

Формирана комисија за спроведување на мерката за клима инвертери

Комисиите за историски и образовни прашања со Бугарија и Грција на пауза

Интервју со Ангел Димитров: Бугарија не била фашистички окупатор, армијата ја пречекале со цвеќиња

Ана Василевска

ВИДЕО: Опозицијата не го поддржува новиот Закон за управување со природното и културното наследство на Охрид

Ана Василевска

Седници на две собраниски комисии

Наум Локоски

Продолжува расправата за ребалансот на Буџетот, седници на уште две комисии

Наум Локоски

Leave a Comment

19 − 8 =