Хуманитарен систематски преглед на децата од домот „11. Октомври“ во ПЗУ Интермед Арт

Од:

Традиционално, седма година по ред, ПЗУ Интермед Арт прави хуманитарен систематски преглед на децата од домот без родители „11-ти Октомври“.

Би можело да ве интересира

Седми хуманитарен Црвено-црн бал „Верувај и љуби”

Ана Ололовска

Повик за помош на семејството Ахмети од Драчево

Ана Ололовска

Кампања за реконструкција на живеалишта на социјално загрозени семејства со деца

Ана Ололовска

Хуманитарна акција „Подари со радост“ на „Епилепсија Македонија“

Ана Ололовска

Хуманитарна акција во Скопје ЗОО- Донираме за малата Симона

Ана Ололовска

ВИДЕО: Се собираа хигиенски влошки за сиромашни девојки и жени

Габриела Димковиќ-Мишевска