Факултетот за земјоделски науки и храна одбележува 71 година од постоењето

Од:

Факултетот за земјоделски науки и храна (ФЗНХ) денеска ќе одбележи 71 година од постоењето.

По овој повод ќе се одржи свечена седница на Научно-наставниот совет на Факултетот на која ќе присуствува и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

Обраќања ќе имаат ректорот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ Никола Јанкуловски и деканот на ФЗНХ Вјекослав Танасковиќ.

Би можело да ве интересира

Акредитирана Студиската програма на англиски јазик на интегрирани студии по Ветеринарна медицина

Ана Ололовска

Меѓународната недела на Филозофскиот факултет

Ана Ололовска

МОН: Не сме давале насоки како синдикално да се организираат вработените на факултетите

А1он

Одбележување на 70-годишнината на Градежен факултет

Ана Ололовска

Прв академски час за новите студенти

Ана Ололовска

Катедрата за италијански јазик и книжевност ќе одбележи 60 години постоење

Ана Ололовска