Апелација ги одлага јавните седници и расправи

Од:

Јавните седници и расправи пред Апелациониот суд Скопје, закажани во периодот на времетраење на вонредната состојба се одлагаат, се наведува во соопштението на Судот.

Како што соопшти денеска Апелација, странките и јавноста дополнително ќе бидат известени за денот на одржување на одложените седници и расправи.

Би можело да ве интересира

Намален бројот на осудени и обвинети лица во 2019 година

Ана Ололовска

Уставен суд ќе ја оценува уставноста и законитоста на повеќе уредби со законска сила

Ана Ололовска

Апелација одлага повеќе седници и јавни расправи во кривичниот оддел

Ана Ололовска

Четврти мониторинг извештај за работата на Државното правобранителство

Ана Ололовска

Се одлагаат сите седници и расправи следната недела во кривичниот оддел на Апелација

Ана Ололовска

Скопска Апелација продолжи со одржување на јавните седници и расправи

Ана Ололовска