Со Vip Roam Surf целосна контрола на трошоците во роаминг

Од:

Во периодот на празнување, зимскиот училишенраспуст изимски одмори, Вип уште еднаш ги потсетува своите корисници кои патуваат во странство за роаминг пакетите со кои можат да сурфаат опуштено и при тоа да имаат целосна контрола над трошоците.

Постпејд корисниците на мобилната телефонија можат да одберат пакет Vip Roam Surf 200 или Vip Roam Surf 500 со кои добиваат мобилен интернет за само 249 денари за 200MB односно 500MB за 499 денари.

Пакетите се активираат со испраќање на СМС порака на бројот 140 999, со текст START SURF 200или START SURF 500во зависност од избраниот пакет. Истите може да се активираатод земјава или од странство, а може да се користат во текот на триесет дена од моментот на активација. По искористување на интернет сообраќајот вклучен во секој од пакетите, корисниците можат повторно да активираат еден од понудените пакети или да продолжат да користат интернет по намалени цени.

Со цел да уживаат во придобивките за користење интернет по најповолни услови при престојот во странство, сите постпејдкорисници на мобилната телефонија можат да ги користат роаминг пакетите на Вип со кои несаканите трошоци стануваат минато бидејќи откако ќе биде истрошен вклучениот интернет во пакетот, пристапот до интернет автоматски ќе биде прекинат.

Ова превентивно исклучување трае 30 дена од активирање на пакетот. За да може корисникот да продолжи да користи интернет во роаминг, може да активира дополнителен роаминг-пакет.

Пакетите Vip RoamSurf 200 и Vip RoamSurf500 важат во следните земји и оператори: Vip Mobile Србија, M-Tel Бугарија, Vodafone Албанија, Vipnet Хрватска, Vodafone Грција, Vodafone Турција, A1Австрија, A1Словенија, Velcom Белорусија и FL1 Лихтенштајн.

Повеќе информации и детали корисниците можат да добијат на бројот 077 1234 или на веб страницатаwww.vip.mк

Би можело да ве интересира

Бизнисмените кои знаат плаќаат најмалку, а добиваат најмногу

Ана Ололовска

Подарок мобилен интернет за сите Вип корисници

Наум Локоски

Документарната програма BBC Earth на Vip TV

Ана Ололовска

Оне.Вип со единствена мрежа по спојувањето

Ана Ололовска

Димитар Ковачевски нов извршен директор во Оне.Вип

Ана Ололовска

Сите брендови на оне.Вип од 11 мај стануваат Вип

Ана Ололовска