vip

Македонија

Подарок мобилен интернет за сите Вип корисници

А1он
Телекомуникациската компанија Вип ја започнува новата година со подароци и изненадувања за сите свои корисници на мобилната телефонија. Сите припејд и постпејд мобилни корисници во
Економија

Сите брендови на оне.Вип од 11 мај стануваат Вип

А1он
По спојувањето во октомври 2015 година, кога беше формирана новата компанија оне.Вип и по припојувањето на Близу кон оне.Вип, компанијата најавува дека од 11 мај
Економија

(ВИДЕО) Јосифовски: Спојувањето на ВИП и ОНЕ е на штета на корисниците и ќе спречи ценовно намалување

А1он
Според експертот за телекомуникации, Стевица Јосифовски, одлуката на Комисијата за заштита на конкуренција да дозволи спојување на двата оператори ВИП и ОНЕ е спротивна на
Економија

Граѓаните не ја оправдуваат одлуката за спојување на ОНЕ и ВИП

А1он
Не стивнуваат негодувањата на граѓаните на социјалните медиуми по вчерашната одлука за спојување на ОНЕ и ВИП на комисијата за заштита на конкуренцијата (КЗК). „Одобрено