Документарната програма BBC Earth на Vip TV

Од:

Следејќи ја својата посветеност за комплетен фокус кон своите корисници и нудејќи поволности во Комбо пакетите за конвергентни услуги со кои корисниците добиваат уште еден начин да ја збогатат ТВ содржината во нивниот дом истовремено заштедувајќи, Вип продолжува да ги нуди најпопуларните ТВ содржини и ја најавува новата ТВ стратегија.

Од 1-ви јануари, сите пасионирани љубители на спортот добиваат можност да гледаат уште три Sport Klub канали, и тоа 4, 5 и 6 во SD формат како и Sport Klub 1, 2 и 3 во High quality формат. За љубителите на добриот филм, многу популарнитe канали Cinestar TV и CinestarAction & Thriller стануваат дел од телевизиската шема на Vip TV вклучувајќи ги Cinestar Premier каналите 1 и 2.

Љубителите пак на документарните програми ќе ја добијат можноста наместо Discovery да ги гледаат документарните програми на Viasat и за прв пат на македонскиот пазар, документарната програма на BBC Earth.

Со Вип Комбо секој може да ја направи својата комбинација со мобилните линии кои ги користи, со еден од пакетите за фиксни услуги, во исто време заштедувајќи. Со Вип Комбо 4, корисниците добиваат до 150 ТВ канали и интернет со брзина до 100 Mbps како и фиксна линија со неограничени разговори кон сите фиксни мрежи.

Би можело да ве интересира

Бизнисмените кои знаат плаќаат најмалку, а добиваат најмногу

Ана Ололовска

Со Vip Roam Surf целосна контрола на трошоците во роаминг

Ана Ололовска

Подарок мобилен интернет за сите Вип корисници

Наум Локоски

Оне.Вип со единствена мрежа по спојувањето

Ана Ололовска

Димитар Ковачевски нов извршен директор во Оне.Вип

Ана Ололовска

Сите брендови на оне.Вип од 11 мај стануваат Вип

Ана Ололовска