vio

Економија

АЕК: Спојувањето на ВИП и ОНЕ нема да ја зголеми цената во мобилната телефонија

А1он
Можното спојување на двата мобилни оператори ВИП и ОНЕ нема да доведе до зголемување на цената за минута разговор, уверуваат од Агенцијата за електронски комуникации.