Бизнисмените кои знаат плаќаат најмалку, а добиваат најмногу

Од:

Vip бизнис понуда во мобилната телефонија

Не постои ниту еден бизнисмен кој не би сакал да ги намали трошоците на работењето, а токму намерата на Vip e преку својата врвна палета понуди, да биде грижлив бизнис – партнер. Таква е и последната понуда, Vip бизнис, структуирана на начин што ја прави најприфатлива и неизбежна за секоја канцеларија.

Во бизнисот ништо не треба да ограничува, затоа сите оние кои избираат Vip Neo комуницираат опуштено и неограничено со своите бизнис партнери и вработени. Со Vip Neo има толку многу интернет што секој бизнисмен може целосно да се опушти во комуникацијата и вистински да се посвети на она што е важно за успехот и растот на бизнисот!

Со Vip Business, во зависност од избраниот модел, за само 799 денари месечна претплата добивате неограничени минути разговори кон сите мрежи, неограничени СМС кон сите мрежи, 5GB мобилен интернет и промотивни 100GB интернет за опуштено сурфање до крајот на годината, а со овие дополнителни 100GB интернет може непречено да се користат откако ќе биде потрошен месечниот интернет-сообраќај вклучен во тарифниот модел.

Со Vip Neo L покрај неограничени разговори и SMS кон сите национални мрежи корисниците добиваат и 50 минути за разговори кон меѓународни мрежи како и 10GB интернет секој месец заедно со нов телефон по супер цена.

Би можело да ве интересира

Со Vip Roam Surf целосна контрола на трошоците во роаминг

Ана Ололовска

Подарок мобилен интернет за сите Вип корисници

Наум Локоски

Документарната програма BBC Earth на Vip TV

Ана Ололовска

Оне.Вип со единствена мрежа по спојувањето

Ана Ололовска

Димитар Ковачевски нов извршен директор во Оне.Вип

Ана Ололовска

Сите брендови на оне.Вип од 11 мај стануваат Вип

Ана Ололовска