Уплатата и испораката на екстра лесно масло за домаќинства EL-1 од „Макпетрол“ почнува на 16 октомври

Од:

Компанијата „Макпетрол“ АД Скопје ги известува своите потрошувачи и пошироката јавност дека од 16 октомври, почнува со прием на уплата и испорака на екстра лесно масло за домаќинство EL-1, секој работен ден од 08:30 до 15:30 часот.

Продажбата годинава ќе се врши преку складовите на „Макпетрол“ АД.

Детални информации околу уплатата и испораката на екстра лесното масло за домаќинство граѓаните можат да ги добијат на телефонските броеви според местото на нивното живеење, односно испорака.

ПР текст

Би можело да ве интересира

Три медали за каратистите на „Макпетрол” на Балканското првенство во Љубљана

Прва работилница во Општина Центар од кампањата на „Макпетрол“ против врсничкото насилство

„Макпетрол“ и Општина Центар со едукативни работилници против врсничкото насилство

„Макпетрол“ ја обнови и пушти во употреба бензинската станица во Кавадарци

„Макпетрол“: потребно е заедно да кренеме глас против булингот

„Макпетрол“: Природниот гас и метанот во јуни достапни по пониски цени

Горан Наумовски