Обновена и пуштена во употреба бензинската станица на „Макпетрол“ во Свети Николе

Од:

Како најголем дистрибутер на нафтени деривати во државата, компанијата секогаш се труди на своите потрошувачи да им осигура квалитетни, сигурни и економични нафтени производи. Токму поради тоа, „Макпетрол“ постојано инвестира во обнова и модернизација на своите бензински станици, како и во развој на нови технологии за подобрување на квалитетот на горивата.

Согласно потребите на потрошувачите, „Макпетрол“ непрекинато работи кон подобрување на својата мрежа на услужни објекти, за да го олесни снабдувањето со горива, био горива и течен нафтен гас.

Со задоволство ве информираме дека од денеска започнува со работа обновената бензинска станица на „Макпетрол“ во Свети Николе. На бензинската станица се достапни сите квалитетни горива од новата генерација ULTRA горива базирани на технологијата Dual Action Technology, а отсега на бензинската станица на потрошувачите ќе им биде достапен и течн нафтен гас за возила (ТНГ). Продажниот објект на потрошувачите им стои на располагање со широк избор на производи од дополнителниот асортиман, секој ден од шест часот наутро до 22 часот.

„Макпетрол“ и понатаму ќе продолжи да инвестира во своите капацитети, модернизирајќи ги со најнови технологии, што е дел од посветеноста на компанијата кон задоволување на потребите на потрошувачите и истовремено да овозможи ефикасно снабдување со нафтени деривати и други производи и услуги.

ПР текст

Би можело да ве интересира

„Макпетрол“ и Општина Центар со едукативни работилници против врсничкото насилство

„Макпетрол“ ја обнови и пушти во употреба бензинската станица во Кавадарци

„Макпетрол“: потребно е заедно да кренеме глас против булингот

„Макпетрол“: Природниот гас и метанот во јуни достапни по пониски цени

Горан Наумовски

„Макпетрол“ ќе учествува на медитеранското карате-првенство во Тунис

Игор Стефановски-Иџе во партнерство со „Макпетрол“ до врвни резултати на европските авто-трки