ВО ЖИВО: Човек се качува на 58 катница користејќи само раце

Би можело да ве интересира

(ВО ЖИВО) Народното собрание во Бугарија расправа за францускиот предлог кој Македонија го одби

Орце Костов

(ВИДЕО) ДИК: Одлуката не е усвоена бидејќи не гласале повеќе од половината запишани во Избирачкиот список

Кристијан Ландов