zoran atanasov

Македонија

Атанасов: Да не се прави сензација од антраксот, болеста не е нова и е под контрола

А1он
Појавата на антракс не е ништо ново, ниту невообичаено. И досега во земјава болеста била регистрирана. Присутна е тука со децении. Нема потреба да се
Македонија

Зоран Атанасов е нов директор на Агенцијата за храна и ветеринарство

А1он
Зоран Атанасов е новиот директор на Агенцијата за храна и ветеринарство, избран на денешната седница на Владата. Атанасов беше советник во кабинетот на Љупчо Николовски