zdruzenie konekt

Економија

За првпат доделени награди за одржлив развој

А1он
Здружението „Конект“ за првпат во нашата земја ги додели наградите „Предводници на Целите за одржлив развој“ на компании, поединци, млади бизнис лидери од компании поради