zatvror

Македонија

Кичеец преместен од отвореното, во полуотвореното одделение на затворот во Струга

А1он
Управата ја извршување на санкции ја информира јавноста дека осуденото лице Зоран Милески – Кичеец е преместено од отвореното во полуотвореното одделение во Затворот Струга.