zarko milosevski

Македонија

Ковачки: Милошевски е потписник на проверката за Онишченко, Ковачевски го знаел тоа

А1он
Зарко Милошевски не треба ниту ден да биде на чело на АНБ. Во јавноста излезе документ од кој се гледа дека токму Милошевски ја одобрил
Македонија

Ковачки: Зарко Милошевски го заташкува случајот со Онишченко

А1он
Зарко Милошевски е најодговорен за давањето на македонско државјанство на рускиот олигарх Онишченко, тој е функционерот од АНБ кој со свој потпис ја одобрил позитивната
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Зарко Милошевски не е нов лик во АНБ, туку продолжена рака на екс директор Димовски и Зечевиќ

А1он
Зарко Милошевски не е нов лик во АНБ, туку продолжена рака на екс директор Виктор Димовски и Миле Зечевиќ. Милошевски како помошник директор за безбедносни