zamenici direktori

Видео Македонија

(ВИДЕО) Манчевски: Ќе се бираат заменици директори само на 12 претпријатија формирани од Владата

А1он
Измената на Законот за јавни претпријатија со која се предвидува нова функција – заменик директор се однесува само на 12 претпријатија формирани од Владата, а