zakon za soobrakaj

Македонија

Брзата помош ќе нема предност додека минуваат министри за Самитот на ОБСЕ: Животот на пациентот е помалку важен од тој на политичарите

Орце Костов
Македонија како претседавач на ОБСЕ во 2023 година го организира досега најголемиот политички настан во историјата на кој ќе присуствуваат над 70 министри за надворешни