zaboluvanja

Македонија

Даниловски: Зошто со набавката на биолошка терапија за болните од рак, смртноста се зголемува наместо да опаѓа?

Орце Костов
Епидемиологот професор д-р Драган Даниловски кој од пандемијата со коронавирусот наваму е постојано активен на социјалните мрежи прашува зошто со набавката на биолошката терапија за