vrhoven

Македонија

Вангеловски: СЈО одбива да постапува по барање на Врховен суд

А1он
Претседателот на Врховниот суд на Република Македонија Јово Вангеловски во денешното соопштение до медиумите наведува дека Специјалното јавно обвинителство одбива да постапува по нивното барање,