voena sostojba

Македонија

(ВИДЕО) Константин Димитров: Нè чека тешка зима, ако сме сега во кризна, тогаш ќе бидеме во воена состојба

А1он
Енергетската криза удри со сета сила врз Македонија, а се почувствува уште од минатата година, но ние како држава не презедовме мерки за да ги