vladina kampanja

Македонија

За Маричиќ не е проблем да се потрошат 350.000 евра народни пари за кампања: „Наша должност е да ги информираме граѓаните“

Орце Костов
Вицепремиерот за евроинтеграции Бојан Маричиќ смета дека тоа Влада ќе потроши 355.000 евра за нова кампања од јавен интерес среде економска криза е нивна должност
Македонија

Владата ќе потроши 355.000 евра народни пари за ПР стории во медиумите, видеа и билборди

Орце Костов
Генералниот секретаријат на Владата склучи договор за јавна набавка со Друштвото за филмска продукција „Вертиго-НМЕ ДОО“ за сума од 355.000 евра или 21,8 милиони денари,