vitaminka

Економија

Во Витаминка одбележан почетокот на школската година и 45 години од создавањето на Стоби флипс

А1он
Во кругот на Витаминка, повеќе од 300 деца на вработени во компанијата го обележаа почетокот на новата школска година и роденденот на омилената закуска Стоби