tuneli

Македонија

Обвинителството чека извештај за претресите во Идризово, официјална потврда за ископаните тунели се уште нема

Обвинителството го очекува извештајот од претресите во КПУ Идризово, каде беа најдени два тунели кои затвореници ги подготвувале за бегство од најголемиот затвор во Македонија.