trepova

Свет

Девојка во Русија е осудена на 27 години затвор за убиството на воениот блогер Владлен Татарски

А1он
Русинката Дарја Трепова е осудена на 27 години затвор за убиството на воениот блогер Владлен Татарски минатиот април. Татарски беше убиен од бомба во статуа