tomislav kezarovski

Видео Македонија

ВИДЕО: Поради операција на поротничката, одложено повтореното судење на „Ликвидација“

Васко Маглешов
Поради оперативен зафат на поротничка во судечкиот совет, судијата Осман Шабани го одложи судењето за предметот „Ликвидација”, кое требаше да почне од почеток во скопскиот
Македонија

По 5 години Врховниот суд ги укина пресудите за „Ликвидација“

Васко Маглешов
Врховниот суд ги укина пресудите за случајот „Ликвидација“. Информацијата на „Фејсбук“ ја сподели новинарот кој што беше еден од осудените во случајот, Томислав Кежаровски, а