tepacki

Свет

Драматична ситуација во Париз: Запалени се автомобили, властите ги укинуваат автобусите и трамваите

А1он
Нови немири започнаа попладне во Париз, на третиот ден од протестите по полициското убиство на тинејџер во француската метропола. Демонстрантите фрлаат камења кон полицијата. Запалени