svedoci

Македонија

Мизрахи бара продолжување на работата на Анкетната за Онкологија

Орце Костов
Анкетната комисија во Собранието денеска ја завршува работата со сведочење на последните сведоци, меѓу кои и министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски поранешниот директор на