studentski lider

Македонија

Екс студентскиот лидер експресно вработен во ЕЛЕМ со договор на неопределено време?

А1он
Откако му заврши мандатот и ги спроведе нелегалните избори, екс студентскиот лидер, Кирил Спироски експресно е вработен како референт-приправник во ЕЛЕМ. Како што пишува во
Македонија

Изборите за претседател на СПУКМ не смее да бидат признаени

А1он
Изборите за претседател на СПУКМ закажани за утре, 30 јуни 2016, не смее да се признаат поради нелегалното распишување и фрапантното кршење на студентските права.